keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Viikko on vierähtänyt ohitse. Pennut ovat tasaiseen tahtiin kasvaneet ja kehittyneet. Illalla on vasta punnitus, mutta mikäli ihmeempiä romahduksia ei kasvuun tule, niin muutama pentu on tuplannut syntymäpainonsa, osa vasta parin päivän päästä. Tärkeintä kuitenkin on nyt, että kasvavat tasaisesti :) kuvien ottaminen oli jälleen yhtä tuskaa ja laatu senkun huononee :( ääh...mutta tällä hetkellä ei ole järkeä viritellä sen parempaa studiota mihinkään kun Priima tahtoo olla ihan vieressä ja yksinään kuvatessa on helpointa viritellä tuo alkeellinen systeemi pentulaatikkoon.

Sykkeestä saatiin tänään monta mahakuvaa ;) valitan...naamakuvat jää toiselle päivälle! Mutta on se mahakin söpö!
Keno suostui kohtuullisesti poseeraamaan, ei kuitenkaan kovin kummoisesti. Saatiin silti parempi kuvan kuin Sykkeestä.
Vakio on kyllä ihana kuvattava! Ei tarvinnut kuin parit räpsyt ja lähes kaikki taisivat olla onnistuneita.
Pore on samaten ihana kuvattava! Osaa ottaa lungisti kuvauskeikat.
Eikä häpeä Nokkapokankaan käytös kuvauspaikalla Poreelle ja Vakiolle. Nämä kolme ovat selkeästi helpoimmat kuvattavat ja käsiteltävät. Vähiten kiemurtelevat sylissä ja Bio Sensor käsittelyssä.
Eikä sujunut Bingon kuvaus oikein taaskaan...lipettiin läks neiti tälläkin kertaa. Ehkä parin päivän päästä onnistaa jo?
Nyt sain Jokerista onnistuneen kuvan! Ainakin omasta mielestäni. Poitsu käyttäytyi kohtuullisesti, mutta vain yksi kuva onnistui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti