lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kuvia on ruinattu ;) joten pitihän sitä taas ilta (tai yö) käyttää hyödyksi ja tehdä vihdoinkin pennuille oma kuvakansio! Ja kuvathan löytyvät https://plus.google.com/photos/105925203296343095916/albums/5988529920995105873?banner=pwa :) valitettavasti en saanut suoraa linkkiä toimimaan, mutta käyhän se näinkin. Minä en tule nykyisin toimeen tuon Google+ kanssa ollenkaan. Tällä erää ei olekkaan ihan poseerauskuvia (tai niiden yritelmiä) vaan laatikon elämästä kuvia. Meidän pentulaatikko on vaan niin hämärässä nurkassa, ettei valoa ole yhtään liikaa. Kattellaan, josko saisin salaman vuosien suunnitteluiden jälkeen hommatuksi? Kaivoin kuvauksien takia kamerarepusta siellä kauan lymynneen ja liian vähän käytetyn Canonin 50mm/1.8 II, jotta sain edes vähän valovoimaa. Mutta ehkäpä kukin kestää kuvien laadun, jos minäkin suostun hölläämään asian suhteen?

Pennut kasvaa ja kehittyy vauhdilla! Kauhea murina ja haukahtelu kuuluu välillä, toki myös kauhea itku, jos Priiman tissi ei osukkaan suuhun niin nopeasti kuin toivoisi. Syke on kyllä ylivoimaisesti äänekkäin pakkaus. Kävin sen pelastamassa toissayönä Priiman tissille ihan vain sen takia, etten jaksanut kuunnella sitä ruikutusta matkalla tissille. Ei Sykekkään onneksi huutele kuin satunnaisesti, mutta yöllä sen pistää kummasti merkille...jostain syystä.

Tassut alkavat löytymään jo alle ja välillä kuljetaan vahingossa jo ihan neljällä tassulla, tosin sen pari askelta maksimissaan, sitten muksahdetaan nurin. Silmätkin raottelevat jo vähäsen! Liekkö huomenissa jo joku kurkkisi kunnolla? Enna (meidän 3,5v. neitimme) on käynyt päivittäin pentuja silittelemässä (tiukassa valvonnassa) ja riemu oli aikamoinen kun Jokeri alkoi imemään neidin sormea. Nämä pennut tulevat kyllä tottumaan ainakin meidän likkaan...koko ajan pitäisi laatikolle päästä ja nyt se on sitten rajoitettu maksimissaan kahteen kertaan päivässä.

Priima voi hyvin, ruokaa menee paljon, mutta eipä tuo lihomaan ole päässyt. Edelleen käydään normista lyhkäsempiä lenkkejä, vaikka mamma innolla jo mukana onkin. Mutta ei sillä ole kiire vielä normilenkeille, palautukoot rauhassa. Pieni liikunta tekee kuitenkin hyvää. Karvaa lähtee jo nyt ihan kauheat määrät, eiköhän tuo näytä kapiselta rakilta parin viikon päästä kun pennun katsojia alkaa pukkaamaan kylään. Mutta ei me sillä karvalla ennenkään olla mitään tehty ;)

Huomenna vasta otetaan kynsien leikkaus operaatio, tänään piti isoille koirille saada vähän tuoretta pupua ruokakippoon, joten aika meni siinä puuhassa. Pennutkin varmaan saavat kyllä maistella pupujussia, kuten monia muitakin ruokia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti