sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Jospa sitä taas tekisi pikapäivityksen tämmöiseen rauhalliseen aikaan. Ei vaan meinaa jaksaa mitään suurempia kirjoitella kun tuo sänky tuossa vieressä vetää kovasti puoleensa. Mutta muuten jää kirjuuttelut kokonaan, joten yritetään jotain pientä edes. Kaikki menee hyvin, Priima voi hyvin ja hoitaa kakaroitaan mallikelpoisesti. Kovasti se yrittää jo olla pentulan ulkopuolella, mutta juuri äskenkin makoili pentulaatikon vieressä ja heti kun pienikin uninen äännähdys tuli, niin mamma meni tsekkaamaan tilanteen. Jälkivuotoa tuolla on jonkin verran ja selvästi välillä vähän petailee. Lämmöt on kuitenkin sen 38,5 ja vuoto ei haise, joten en ole kovinkaan huolissani. Maitoa tuntuisi tulevan, kaikki pennut kasvavat tasaseen tahtiin. 500g:n rajan on rikkonut tähän mennessä Syke, Jokeri ja Nokkapokka. Ja muut tulee hyvää vauhtia kyllä perässä.

Bio Sensor käsittely onkin ollut mielenkiintoista. Osa pennuista kiljuu ja venkoilee koko käsittelyn ajan, pahin ollut tähän mennessä Jokeri, myös Bingo on aika äänekäs venkoilija. Tosin nytkin oli iso ero jo muutaman pennun käsittelyssä verrattuna eiliseen, kyllähän tuo vaikuttaa missä vaiheessa niitä käsittelee (otanko suoraan syömisen jälkeen vain kuinka). Jatketaan kuitenkin harjoituksia.

Priima sai tänään hömpötellä tokoakin omassa pihassa. Käytin rouvaa pissillä ja kun tuo vaikutti kovin innostuneelta, nappasin kepin maasta ja tein vähän ensin seuraamista (jossa painettiin ja poikitettiin, ei haitannut), kierroilla stoppia, luoksetulo, kaukot pikaisilla vaihdoilla (en raaskinut tissien kanssa kylmässä maassa makuuttaa) ja otettiinhan me noutoakin. Hienosti meni :) illalla käväistiin myös pikainen mettälenkki, taisi olla hurjat puoli tuntia mitä metsikössä samoiltiin. Saa nyt ottaa rauhallisesti vielä jonkin aikaa, pidemmille lenkeille ehditään vielä myöhemminkin.

Ja nyt unta palloon koko sakille! Kuvia en taas lupaile huomiseksi, katsellaan miten aika riittää ja miten suostuvaisia pennut ovat kuvaukseen. Roihun penskatkin oli ihan pala kakkua näihin verrattuna. Mää olen niiiiin pulassa muutaman viikon päästä (ja aion ottaa ilon irti koko hoidosta)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti