torstai 27. helmikuuta 2014

Huomenta! Pentulaatikossa kaikki hyvin. Käväistiin juuri Priiman kanssa aamupissillä ja samalla sitten tein aamupunnituksen pennuille. Kaikkien painot ovat lähteneet jo nousuun, joten ainakaan vielä ei tartte stressailla maidon riittävyydestä. Porukka tuntuu olevan pääsääntöisesti varsin tyytyväistä sakkia, yöllä pari pentua eksyi Priiman "väärälle" puolelle ja kävin avittelemassa kun heräsin vinkumiseen. Priima käy ulkona vain pikapissalla, selvästi on hirmuinen ongelma sille kun olisi hätä, mutta pentuja ei millään haluaisi jättää. Onneksi malttaa hetkeksi kuitenkin poistua laatikosta. Ruoka maistuu hyvin ja Prims saakin pentunappulan höysteeksi nyt pari päivää Hill's:n a/d purkkimuonaa. Vettä lisätään ruokaan runsaasti kun eihän tuo tietenkään meinaa juoda pelkkää vettä. Onneksi tämä "makuvesien" teko on ennestään tuttua kun Roihukin oli huono juomaan pentujen aikaan (sekä muutenkin).

Tänään tuskin enempää kuvia tippuu, annetaan Priiman nyt hoitaa lapsukaisiaa. Illalla korkeintaan teen punnitukset. Prims on selvästi vähän huolissaan, jos pentuja räpläillään kovinkin paljon. Enkä ihmettele kun sakki kyllä kertoo mielipiteensä kun käteen ne otat ;) alkaa sellainen kiemurtelu ja ääntely lähes heti! Jospa sitä huomenna saisi kuvausstudion pystyyn ja kunnon kuvat pennuista. En nyt kuitenkaan aio kuvauksilla stressailla itseäni tai pentulaatikon asukkeja, kyllä niitä kuvia ehtii vielä ottaa.

Oma pääkin on vielä sekaisin, lievään unenpuutteeseen olen toki tottunut, mutta täytyy nyt kyllä myöntää, ettei ajatus kulje tällä hetkellä kovinkaan liukkaasti ;) joten antakaa anteeksi mahdolliset kirotus-/ajatusvirheet tekstissä ;) nyt kömmin hetkeksi vielä peiton alle ennen kuin lapset heräävät!

1 kommentti:

  1. Emälle voi antaa nappuloihin turvotettuna korvikejauhetta tai sitä juomana kupista. :)

    VastaaPoista