perjantai 28. helmikuuta 2014

Ei näy kuvia ei :( voi tuska millaisia väkkäröitä nuo pennut ovatkaan. Siis hyvähän se vaan on, että löytyy sisua ja pontta, muttei minun kuvieni kannalta! Huomenna on päivä uus ja uudet suunnitelmat. Nyt ei jaksa alkaa vääntämään.

Painot on nousseet edelleen kivasti kaikilla, tasaista sakkia. Jokeri on vetänyt vähän kaulaa porukkaan ja painaa sellaiset n.440g ja perää pitää edelleen Pore n.360g. Mutta hyvin siis mennä porskuttavat ja syövät. Kovaa mökää kyllä alkaa kuulumaan, jos jokin ei miellyttä. Priima erehtyi heiluttamaan minulle häntää tänään ja hännän alla oli yksi pennuista, joka sitten antoikin mamman kuulla kunniansa huitomisesta.

Ainut asia mikä hieman minua vaivaa on Priiman toinen etummaisista nisistä. Sehän on kääntynyt sisäänpäin ja pennut eivät siitä ole imeneet. Maitoa on kuitenkin pakkaantunut sinne selvästi, joten olen yrittänyt saada pennut siitä syömään. Olen siis venytellyt nisää paremmin esille ja yrittänyt kovasti saada pennut siitä kiinnostumaan, hankalaa vaan tuntuu olevan. Syke kyllä vietti tänään nisällä jonkun aikaa ja saikin varmaan jotain tulemaan ulos. Paha tilanne. Jos kovasti imettää tuosta nisästä se tuottaa maitoa lisää, muttei oikein voi antaa maidon sinne pakkaantuakkaan ja aiheittaa tulehdusta :( mutta seuraillaan.

Ja mää painun nyt vihdoinkin nukkumaan hetkeksi! Yöherätys on varmasti taas luvassa oman jälkikasvun toimesta. Lisäksi heräilen yöllä pentujen vingahduksiin, vaikka ne vain unissaan mökäisivät. Viime yönä ei tarvinnut ketään pelastaa edes väärästä paikasta. Harkitsen kyllä kovasti jo omaan sänkyyn palaamista kun täällä sujuu kaikki jo niin hyvin. Mutta jospa sitä pari yötä vielä sinnittelisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti