keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Ja hetki jota kaikki ovat odottaneet, kuvia! Pennut ovat saaneet työnimensä seitsemän oikein teemalla eli veikkauksen pelien mukaan. Tällä hetkellä Priima ja pennut nukkuvat laatikossa tyytyväisinä. Priima söi ja joi jo hieman ja piristyi selvästi. Yritetään lähteä jossain vaiheessa ulkoilemaan vähän, äsken ei rouva suostunut vielä liikkumaan pentulaatikosta mihinkään ja alusetkin vaihdettiin siirtelemällä Priimaa nurkasta toiseen. Paremmat kuvat tulevat sitten lähipäivinä esittelyyn. Mutta pidemmittä löpinöittä pennut syntymäjärjestyksessä esittelyyn :)

Syke sai nimensä syrämmen muotoisen länttinsä mukaan (näkyy ryhmäkuvassa). Neiti on tytöistä vaalein sekä ainoa ruskea narttu. Sykkeellä on puolet hännästä valkoista ja lisäksi valkoiset polvisukat. Neiti vaati äidiltään eniten ponnistuksia. Syke syntyi klo 9.48 ja painoa tällä täpäkällä pakkauksella oli alkupunnituksessa 355g.
Keno on porukan tummin neitokainen. Keno sai nimensä vinosta todella kapeasta viirusta päässään. Kenolla on vain vähän valkoista hännän päässä. Neiti on tytöistä pienin, painoa 285g, mutta tuntuisi olevan sisarustensa tapaan aika täpäkkä tapaus. Kuvaaminen oli oma hommansa kun neiti vaan heilui ja huojui. Syntymäaika 10.15
Vakio neidillä on säännöllisin kuvio naamassaan, valkoinen viiru nousee polven päältä kohti lonkkaa. Lisäksi puolet hännästä on valkoista ja valkoiset polvisukat. Vakio painoi 335g ja syntyi klo 10.48.
Pore oli ensimmäinen poika porukkaan! Poreella on päälaella musta täplä ja niskassa mielenkiintoinen väritys. Poreen häntä on puoliksi valkoinen ja parin muun pennun tapaan valkoiset polvisukat. Pore painoi 281g ja syntymäaika oli 11.26. Pore oli Jokerin lisäksi hankalin kuvattava, liukas pieni luikku jo nyt! Vaikka Pore on pienin, ei se jää millään lailla muiden jalkoihin tissillä.
Nokkapokka sai nimensä naaman värityksen mukaan. Herralla on toinen puoli kuonosta musta ja toinen valkoinen. Veikeä poikanen, jolla oli painoa 337g ja syntymäaika 12.15. Nokkapokalla on puolet hännästä valkoista sekä valkoiset polvisukat, kuten veljellänsä Poreella.
Bingolla on valkoinen pilkku otsassa eli bingo ;) toinen pentueen tumma tyttö. Bingolla on hieman enemmän valkoista hännänpäässä kuin siskollaan Kenolla. Muuten siskokset kyllä erottuvat porukasta värityksellään. Bingon syntymäpaino oli 326g ja syntymäaika 13.04.
Jokeri oli viimeinen pulla, joka piti saada uunista ulos. Priima hoiti kyllä homman niin helpon näköisesti, ettei tarvinnu kuin pohtia kumpi tulee. Ja poikahan se Joekri oli. Herra on ainoa ruskea poika ja herralla oli painoa 340g ja syntymäaika 13.44. Jokerilla on hännänpäässä "normaali" määrä valkoista. Jokeria vähän aluksi arvottiin onko se ruskea vai ei, oli todella tumma alkuunsa. Todellinen äijän alku ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania <3 Hienoa, että kaikki meni hyvin! Ja tosi kivankokoinen ja kivasti jakautunut pentue :)

    VastaaPoista
  2. Vau, onnea! :) Tarttee tulla vilkuilemaan sitten kun on aika :))))

    VastaaPoista