perjantai 25. huhtikuuta 2014

Käytän lapseni päiväuniajan hyödyksi ja naputtelen taas pikaisesti pienten penneleiden kuulumisia. Tai pienten ja pienten, Jokeri alkaa olemaan sellainen 5kg mötikkä jo! Ja ruokaa uppoaisi kitusiin aika paljon enemmänkin kuin annan. Mutta kasvava lapsi on nälkäinen, minkäs teet. Ruoka onkin aika monipuolista, nappulaa kyllä pyrin antamaan vähintään sen kerran päivään, etteivät nirsoiksi ala, eikä nirsoilusta ole ainakaan vielä tietoakaan. Tänäänkin on kakarat mutustelleet possun selkärankaa, pari päivää sitten aivan tuoretta pupua (hyvä on, oli se pari tuntia vanhaa siinä vaiheessa kun koirat sen sai) ja kaikenlaista muuta.

No mitäpä ne pienet bc:n pennut sitten tekevät päivät pitkät? Ne nukkuu, syö, leikkii, autoilee, uivat ojassa, vierailee navetalla/pupulassa/kanalassa, käy viestitreeneissä, shoppailee eläinkaupassa ja Agrimarketissa sekä tietysti kiusaa mammaa. Ja näin ne päivät vaan kuluvat. Toki pienten pentujen ohjelmistoon kuuluu pienet treenitkin jo, naksua on molemmille opetettu, istumista, maahanmenoa, tolpan kiertoa, vähän kierimistä jne...ja kovin taitavia ovat. Jokeri on selkeästi petrannut ja minun hitaasta hämäläisestä alkaa kuoriutumaan selkeästi hieman sähäkämpi pakkaus kuin mitä aiemmin odotin. Ei toki edelleenkään Bingon tasoista, mutta kyllä siitä oiva kisakumppani jollekin vielä tulee! Eli Jokeri etsii edelleen sitä omaa harrastavaa fiksua omistajaa! Bingon tilanne on hieman avoin vielä, katsellaan mitä sen tulevaisuus tuo tullessaan :) siitä en ole kovinkaan huolissani, suoraan sanottuna minua ei harmittaisi yhtään, jos se kotia jäisi.

En tiedä mitä huomenna teen pentujen suhteen, itse lähden Nurmijärvelle Roihun kanssa kisoihin ja Tero on varmasti töissä pellolla koko päivän. Vähän jo suunnittelin tunkevani nuo naapuriin hoitoon/myyntiin (hehheh), mutta katellaan. Kyllähän Tero niitä kävisi katsomassa, mutta aika vähän saisivat aktiviteettia päivän mittaan. Ja mukaan en noita sentäs ota, en tiedä saanko autoa kuinka varjoisaan paikkaan ja kaikki lisähommat on aina kiva sulkea pois kisoissa.

Picasa ei taaskaan tottele ja Bloggerkaan ei suostunut lataamaan sitä kuvaa, minkä tekstiin halusin, pöh. No on ainakin joku räpsy nyt tässäkin jutussa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti