keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Jospa sitä jotain yrittäisi 6vkon kunniaksi kirjoitella. Kiirettä on vaan tosiaan pennuillakin pitänyt lähipäivät! Ja vauhti senkun kiihtyy loppua kohden. Seuraava pelkkä kotipäivä tuleekin olemaan sunnuntaina, jolloin tosin tulee parikin vierasta käymään. Mutta mikäs tässä, kiva vaan, että puuhaa riittää.

Eilen autoiltiin ekaa kertaa LeVeK:n kentälle ja takaisin. Samalla pennut pääsivät ekaa kertaa ihan uuteen paikkaan, jossa oli useampiakin uusia ihmisiäkin. Kivasti meni, vaikka selvästi osaa porukasta vähän jänskättikin (mm. yksi lautakasa taisi olla Vakion mielestä vähintäänkin epäilyttävä, vaikkakin kovin kiinnostava). Pennut leikkivät vähän hanskoilla ja seikkailivat ympäri parkkipaikkaa. Autossa söivät sitten ammun kieltä sillä välin kun mää vedin BH-kurssia ja treenasin vähän viestiä Priima-mamman kanssa. Oikein kiva pieni reissu.

Tänään oli sitten puolestaan sisäpäivä. Käväistiin eläinkaupassa (Wuf) vähän shoppailemassa ja pennut siivosivat hyllyjen alusia. Penskat pääsivät tekemään taas uusia tuttavuuksia ja seikkailemaan isossa tilassa. Positiivinen reissu tämäkin, vaikkakin pari kakaraa jäi aluksi häkkiin nukkumaan. Pienen hätistelyn jälkeen porukka kuitenkin heräsi ja lähti viipottamaan ympäriinsä. Samalla kun pennut vipelsivät ympäriinsä, kerättiin me Lauran (ja Ennan) kanssa pennuille taas vähän krääsää ja ruokaa mukaan. Loppujen lopuksi piti kaivaa nukkuvia pentuja hyllyjen alta häkkiin. Oli porukka muuten pölyistä sakkia!

Ja mitä autoiluun ja ääneen tulee. Aivan kuten arvelinkin, niin nämä pennut osaavat vaatia ulos häkistä! Alkuun huudetaan, mutta eilenkin penskat nukkuivat muutaman kilsan jälkeen jo loppumatkan. En siis ole ihan kamalan huolissani. Kukaan ei ole kuolannut tai oksentanut vielä autoon, eikä pissejä/kakkojakaan ole näkynyt.

Uusia ruokia on vähän maisteltu, on ollut broilerin siipiä, naudan kieltä, vähän erilaisia luita ja muuta mukavaa listalla. Ja hyvin uppoaa! Hirmuinen pörinä vaan käy, jos joutuvat liian ahtaassa tilassa syömään ja on tuolla vähän yhteenkin otettu ruuan takia...Bingo taitaa olla pahin tapaus, on muutenkin "hieman" dominanssia omaava tapaus.

Huomenna sitten Ennan kerholle pikkulasten keskelle pyörimään, perjantaina ell. silmiä tarkastamaan ja siruttamaan, lauantaina pentutestiin :) kiirusta pitää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti