torstai 13. maaliskuuta 2014

Ja vain vuorokauden myöhässä! Enemmänkin olisi voinut tämä operaatio taas myöhästyä. Sain siis vasta tänään pennuista "viralliset" viikkokuvat ja vaivauduin virittelemään ihan salamatkin paikoilleen. Kuvaus olikin sitten ihan oma operaationsa. Vakio ja Pore loistivat jälleen poseeraustaidoillaan, Syke pääsi oikein yllättämään! Bingo jatkoi samaa linjaa, kuvaukset on arseesta, Nokkapokka oli normaalia hankalampi (vaikkei tasoa Bingo lähellekkään), Jokerilla meni yllättävän hyvin. Jokerin kuvat vain olivat ensimmäisenä ja sen jälkeen tein vielä hieman säätöjä, mikä näkyy...mutta kaikista sain sentäs kuvat! Se onkin hienoa laittaa pentu kuvauspaikalle ja loikata itse mahalleen makaamaan pennun eteen ja pikana yrittää hämärässä tarkentaa ja vielä ehtiä räpsäistä se kuva ennen kuin pentu katoaa. Valitettavasti moni kuva menikin minun hätäisen tarkennukseni takia piloille :( mutta eiköhän se tästä...apukädet olis kyllä tarpeen tässä touhussa.

Mitäs muuta? Pennut alkavat jo puremaan ja jonkin sortin leikkiyrityksiäkin jo nähdään. Kovasti kävellään jo ja saman verran muksahdellaan nurin. Kauhea ärinä, murina, purina ja vinkuminen käy laatikossa. Kauhean äänekästä sakkia. Pari pientä hännän heiluttamista on nähty, tai ainakin yritystä. Aivan ihastuttavia ovat. Ja tästä se vain paranee! Kohta on pissiä ja kakkaa joka puolella taloa (paitsi ne osat, jotka suosiolla rajataan pentujen elintilan ulkopuolelle), lahkeessa roikkuvia riiviöitä ja veikkaan, että hampaanjälkiä tulee ilmestymään muutamaan kalusteeseenkin.

Pentupakkauksiin kävin vähän ostelemassa jo leluja ja herkkuja, leluja vaan piti pistää tilaukseen kun ei ollut minun haluamiani leluja oikeaa väriä tarpeeksi montaa. Onneksi on monta viikkoa aikaa saada nekin. Meinaa vaan täällä taas lapasesta lähteä touhu, mutta kerrankos sitä kun pentuja tulee niin harvoin :)

Priimakin on päässyt vähän ulkoilemaan ja kävi se ajamassa meikäläisen apuna parit vasikatkin takaisin aitaukseen. Oli mammalla vaan alkuunsa vähän liikaa intoa ja vauhtia. Onneksi tuo kuuntelee erinomaisesti, eikä lähde vain jahtaamaan (minkä voisin kuvitella helpostikkin tapahtuvan, jos saisi vain juosta noiden perässä). Priima ei vaan saa olla ihan niin paljoa ulkona kuin nuo kaksi muuta, joutuu heti ulkoilun jälkeen pesulle ja sisälle odottamaan milloin kutsu käy pentulaatikosta. Tissit onkin yleensä ihan mudan peitossa, ilman pesua tuota ei voisi päästääkkään pentulaatikkoa sotkemaan.

Niin juu tosiaan! Peruutuksen vuoksi joku pojista on vapaana, kodit tosiaan varmistuvat vasta sitten 6vkon tietämillä, joten ei ole tietoa kuka noista hurmureista on vielä vapailla markkinoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti