perjantai 21. helmikuuta 2014

Tasaseen tahtiin taaperretaan edelleen :) ei siis mitään uutta ja ihmeellistä täällä vielä, eikä tarvitse ollakkaan. Parempi noiden pentujen on mahassa vielä muutama päivä kölliä ja kasvaa! Toki onhan se kiva nähdä millaista sakkia tuolta putkahtaa. Nyt on ehkä pahin jänskätys taantunut taas hetkeksi, sitten kun lämmöt tipahtaa, niin voikin taas alkaa hieman jännittämään. Eli lämpöjä mittaillaan, mutta niiden puoleen ei ole vielä mitään jännitettävää, pysyvät hyvin tuolla 38 tietämillä. Eiköhän me tästä kohta taas lähdetä pienelle lenkille, huomenna olis Roipan hakutreenit, joihin varmastikkin päästään vielä hillumaan.

Priiman mahassa käy kauhea mylläys! Liikkeethän on jo ainakin reilun viikon verran näkyneet ulkopuolellekin, mutta nyt tuo mylläys on jotain aivan uskomatonta. En yhtään ihmettele, että mamma vaihtaa asentoa vähän väliä. Priima päästelee myös ihanan hajuisia tuhnuja välillä, en tiedä johtuuko pentuöljystä mitä annan vai tuosta pentumuonasta. Mutta tuhnuja on kiva haistella...etenkin kun Prii nukkuu yöt minun sänkyni vieressä lattialla.

Lupaan kiltisti sunnuntaina päivitellä blogia, vaikkei mitään mullistavaa tapahtuisikaan (ja tuskin tapahtuukaan). Itse veikkaan, että penskat saattaisivat syntyä ma-ti akselilla, mutta katsellaan. Peukut pystyssä kuitenkin, että kaikki menee hyvin!

1 kommentti:

  1. Ihanaa, mä en malta odottaa, että lapsoset tulevat maailmaan! Paljon onnea synnytykseen! Ja mä peukutan täällä teille oikein terveitä ja iloisia pentuja! <3

    VastaaPoista