maanantai 17. helmikuuta 2014

Tänään oli se odotettu päivä, jonka takia kiusasin useampaakin ystävääni jo etukäteen arvailuillani. Mahaa olen silitelly/tunnustellut jo useamman päivän siis ja omasta mielestäni tunsin neljän eri pennun liikkeet, kaksi per puoli. Tätä neljää tuki kohtuullisen pieni painonnousu (n.3,5kg? ehkä vähän päälle) ja kohtuudessa pysyneet mitat muutenkin. Ensimmäisen kuvan jälkeen otimme vielä toisen, mutta ell. huikkasi jo tässä vaiheessa, että monta on. Johon mää taisin vastailla, ettei tuohon mahaan montaa mene. Toisen kuvan jälkeen sitten etsimään kalloja. Lopputulos on seitsemän kalloa, viisi ovat melkein omana ryppäänään ja kaksi sitten taaempana. Toisessa kuvassa näkyy kaikki, toisessa vain viisi. Mutta juu...meinasin lentää persuuksilleni, hyvällä tuurilla odottelin sitä viittä maksimissaan. Ell. sanoi, että piilossakin voi olla vielä se yksi, mutta en oikeastaan usko, kun tuo narttu on aika siro (ainakin pentumäärään nähden). Kovasti kehui Priiman kuntoa, ei ole liikaa kylkien kohdalla, muttei luurankokaan.

Priima voi kuitenkin erinomaisesti. Ollaan siirrytty lähes täysin nappulalle, raakaa sekaan vaan vähän, ruokaa tuo saa nyt neljä kertaa päivässä. Lauantaina käytiin 6,5km:n lenkki, jossa vauhti selkeästi alkoi jo lopussa hidastumaan. Lenkillä törmättiin vielä lisäksi meidän hakuporukkaan ja Priima nätillä irvistyksellä kertoi Hiskille olevansa varattu rouva ;) nyt kuitenkin lenkit lyhenee varmaan parin kilsan mittaisiksi kerrallaan, vaikka sitten useampia päivässä (tai sitten ei).

Aikaisintaan viikonloppuna alkaa tapahtumaan, luultavasti kuitenkin vasta alkuviikosta. Päivittelen nyt kuitenkin kiltisti kuulumisia useammin, niin ei tarvi hullujen jännittää ;)

Ainiin! Kuje oli käynyt vetäsemässä parit voittonollat agikisoissa! Nyt Kujeella on kaksi voittonollaa hypäriltä ja yksi agiradalta! Hirmuisen hieno mies! Kohta se vaan mennä porskuttaa kakkosissa kun salarakas (=Priima) hoitelee lapsikatrasta kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti