maanantai 24. helmikuuta 2014

Pontso tahtoo nukkua. Tällä erää vain parit kuvat, että näette tuon tosiaan olevan vielä kasassa :) lämmöt pysyttelee edelleen siellä 38 tuntumassa, nyt olleet siinä 37,7-37,8, mutta sen alle ei olla vielä menty (ellei mittausvirheitä lasketa). Joten tämä (ja varmaan huominenkin) saadaan olla rauhassa. Minä siis pääsen siivoamaan pupujen huoneet tänään, ei tarvi sitten viikolla niistä murehtia.

En ole muuten koskaan tainnut avautua Priiman hännästä. Sehän on tuollainen patukka, lyhytkarvainen koira kun on kyseessä. Häntähän heiluu aina väärässä paikassa. Hännällä voi piiskata mm. vauvan naamaa (josta muuten tulee itku, enkä ihmettele), sillä voi siivota vieraspaikoissa käydessä sohvapöydän tavaroista ja yöllä...nyt kun Prii nukkuu sängyn vieressä ja takapää on monesti vielä sängyn alla, niin kopina on ihan kamala kun sitä häntää on ihan pakko heilauttaa lähes aina kun nousen yöllä vauvaa syöttämään.
Ei siinä muuten mitään, mutta kun yritän antaa Teron nukkua, mutta Priima haluaa varmistaa, että kaikki kuulevat milloin joku liikkuu.

Jospa sitä tästä kohta vääntäytyisi pienelle keväiselle aamulenkille kun lunta ei ole enää nimeksikään ja rapa lentää. Kyllä taas motivoi tuo keli liikkumaan. Toisaalta...voisihan tässä vetäistä vaikka jäljen Roihulle joku päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti