sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Pontso-Priima voi paksusti edelleen ;) ja selvästi aikoo vielä pari päivää hautoa kakaroitaan. Iltalenkillä painalti menemään metsässä ilman huolen häivää, ei ihan heti uskoisi, että ensi viikolla pennut syntyvät. Mahalla on kokoa, muttei tuo lenkeillä sitä muista. Toki jalka ei nouse ihan entiseen malliin, mutta veikkaisin pidempienkin lenkkien taittuvan aika keposeen, nyt käydään vain tuollaisia reilun 3km:n pikkulenkkejä.

Ensi viikolla taidankin sitten muuttaa vieraspunkkaan, joka on pentulaatikon vieressä. Tosin veikkaan, että Pontso synnyttäisi pennut mielellään sinne, tänäänkin on mielellään siinä makoillut. Tosin on Priima tehnyt tuttavuutta jo pentulaatikonkin kanssa, tuo levitettävä sohva vaan olis pehmeempi. Noh...tähänkin on varauduttu, sohvassa on vedenkestävä lakana, joka on aikanansa hommattu minun raskausaikana meidän sänkyyn. Ei siis haittaa, jos vahingossa vedet lorahtaakin sohvalle. Muutenkin petivaatteet on sellaiset, ettei haittaa, jos synnytys hoidetaan niiden päällä.

Tänään tuli hommattua viimeiset tarvikkeet, kuten uusi vaaka ja yksi lämpöpakkaus lisää. Lämpöpussi on verkkovirralla ladattava/lämmitettävä ja pysyy lämpöisenä 2-3 tuntia, toki sen lisäksi meillä on ihan perinteisiä lämpöpakkauksia. Tarvitseeko mainita, että lämpöpakkauksen kähvelsi heti eräs nuori neitokainen leikkeihinsä? Pitää saada se kähmäistyä takaisin tässä lähiaikoina, jos vaikka tarvetta tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti