keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Mahtava maha ja kärsivä koira ;) ainakin kuvaushetkellä. Priima olisi kovasti halunnut vain istua ja minä halusin sen seisotuskuvan rouvasta. No saatiinhan se, vaikkakin surkealla ilmeellä. Mahaan on tullut mittaa hurjasti viimeisen viikon aikana, ennen röntgeniäkin se ehti paisumaan jo, mutta nyt on muutamassa päivässä tullut senttejä peräti viisi! Ja kylkiluut siis tuntuu edelleen hyvin. Maha on myös nyt hieman tipahtanut alemmas, pieni sievä pallo se on. Mutta ei ollenkaan niin hurjan kokoinen kuin mitä voisi tosiaan olettaa. Ja voihan se olla, ettei mahassa ole kuin kuusi pentua, röntgenkuva kuitenkin oli sen verran epäselvä. Mutta pianhan se selviää!

Nyt vaan odotellaan ja odotellaan. Priiman pentulaatikko on ollut jo viikon verran (?) valmiina paikoillaan ja lähes kaikki oheistarvikkeetkin. Puntari pitää kaivaa vielä jostain säilöstä, muuten onkin hyvin pitkälti kaikki tarpeellinen kasassa. Lämpöjä aletaan mittailemaan huomenissa tai tänään illasta. Se onkin se joka koiran suosikki homma ;) mutta pakko se on. Onneksi Priima on niin kiltti, etten usko tästä tulevan mitään ongelmaa.

Priiman olo on selkeästi päivä päivältä tukalampi, asentoa pitää vaihtaa välillä tiuhaankin tahtiin, mahaa kirputellaan ja nuollaan. Lisäksi tissejä tuo nuolee ja ihan pienen pienen maitopisaran sain puristettua yhdestä takanisästä. Sohvalle hyppääminen on jo melko kömpelöä, mutta kyllä sinnekin vielä tungetaan, muttei ihan niin vaikeista kulmista ja vauhdilla kuin aiemmin. Iltaisin tulee suosiolla minun sänkyni viereen lattialle nukkumaan. Tänään pitäisi illasta käväistä vielä pieni metsälenkki, kyllähän tuo innolla aina mukaan on lähdössä ja edelleen Prota kiusaa. Vauhdissa vaan tahtoo jäädä raukka jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti